Over 200 tilfredse kunder
5 stjerner på Trustpilot og Facebook
Blog
Om Dam Studio

Visitkort design – lad kunderne huske dig

Når I som virksomhed i Danmark og i udlandet skal have kontakt til samarbejdspartnere, kunder, potentielle kunder, leverandører og lignende, er det særdeles vigtigt, at de har jeres kontaktoplysninger. Det er også vigtigt, at I som virksomhed hurtigt og let kan udbrede jeres kontaktoplysninger, således der skabes de bedste forudsætninger for, at I er lette at få fat i. Her kan I have jeres kontaktoplysninger synlige på jeres hjemmeside, men det er også vigtigt at gøre noget aktivt for at udbrede sine kontaktoplysninger fysisk.

Hos Dam Studio designer vi top-professionelle visitkort.

Dette kan gøres med visitkort, som først og fremmest gør det let at give kontaktoplysninger til interessenter, mens det også virker mest professionel at give et kort, når I gerne vil give jeres kontaktoplysninger videre. Vi lever visitkort design til virksomheder, private og organisationer, og vi har professionelle og erfarne designere til at udføre arbejdet.

Vores designere er professionelle og erfarne

Visitkortet når ud til rigtig mange mennesker, hvorfor det er særdeles vigtigt, at I gør noget ud af det, så det ser godt ud og udstråler professionalisme. Derudover er det vigtigt, at design på jeres visitkort afspejler jeres virksomheds værdier, mens de skal være unikke for netop jeres virksomhed. Vi er hos Damgraphics specialister i visitkort design, og vi designer altid kortene skræddersyet til netop jer. Vi bruger ikke standard skabeloner til visitkortene, da vi ønsker at designe et helt unikt kort, som I kan dele ud til de nødvendige. Der er også mange fordele forbundet med at have et visitkort tilpasset jeres visuelle identitet, da mange efter at have set visitkortet forbinder jeres virksomhed med det flotte og karakteristiske design på jeres visitkort. Dette er noget, der kan lade sig gøre med vores erfarne og kompetente team.

Vi er samarbejdsvillige og arbejder til, at I er tilfredse

Vores erfaring og professionalisme inden for feltet gør, at I altid får det bedst mulige produkt. Vi går meget op i at levere de bedste produkter, mens det samtidigt også er vigtigt, at vi får et godt samarbejde med jer. Det er jeres visitkort, vi laver, og det er derfor vigtigt for os, at I er tilfredse med det endelige produkt. Dette sikrer vi bedst ved at have et tæt samarbejde med jer, således vi altid er sikre på jeres krav og behov. Bestiller I visitkort design hos os, får I trykklare filer, således I kan få udbredt jeres kontaktoplysninger på en let måde samtidigt med, at I udstråler professionalisme.

  Udtalelser fra vores kunder

  Dam Studio er et dedikeret reklamebureau hvis største succesparameter er, at din virksomhed vækster. Dette anderkender vores kunder.
  Thor AndersenCafe Livingstone

  Det har været en fornøjelse at arbejde med thomas.. opgaven var forstået med det samme og jeg må sige at gennem de sidste 12 år hvor jeg har arbejdet sammen med større og mindre reklame bureauer så har thomas haft den bedste og hurtigste svar tid.. han holder 100% de deadlines han giver.
  tusind tak for samarbejdet er sikker på vores veje krydses igen

  Anja RavnRavnDeLuxe

  BINGO!!! Thomas får mine varmeste anbefalinger for et fantastisk udført arbejde med fremstilling af logo. Her får du en seriøs og professionel håndværker, der ikke gir op før kunden er tilfreds. TAK!"

  Peter WichWich Massage

  Jeg kan klart anbefale Thomas. Opgaven blev løst professionelt og fulgt helt til dørs.

  Uffe RasmussenDansk Ornitologisk Forening

  Kundevenlig, lydhør, løsende og veludførende til at lave fotokonkurrencen http://aaretsfuglefoto.dk/ Brugerne af siden er glade og kan gøre det, vi har bestilt, de skal kunne. Det er vel den bedste ros. En god oplevelse. Uffe, DOF.

  Ronni LarsenLocal Alex

  Yderst kompetent arbejde og kan kun anbefales herfra.

  Bjarke TornagerMy Curio

  Thomas gjorde et fortrinligt stykke arbejde, lige fra hjælp med idé udvikling, til design af selve vores virksomhedspræsentation. Alle deadlines blev overholdt, og oftest blev milepælene nået hurtigere end aftalt. Slutproduktet blev af yderst høj kvalitet, hvilket sidenhen er blevet bekræftet af forskellige samarbejdspartnere.

  Anette NielsenEFT Kompagniet

  Thomas har været yderst samarbejdsvilling, overholdt alle aftaler og gjorde sit bedste for at hjælpe, også selvom jeg satte ham på hårdt arbejde ;-) Thomas får mine bedste anbefalinger.

  Andreas Dalbøge

  Vi har haft arbejdet med Thomas i forbindelse med optimering af hjemmeside design, og endte ud med et meget tilfredsstillende resultat. Thomas var særdeles hurtig til at svare tilbage på vores spørgsmål og kommentarer til det løbende arbejde, hvilket vi har sat meget pris på! Det hjalp til en hurtig og effektiv behandling af vores opgave.

  Kontakt os

  Lad den uforpligtende dialog begynde...
  Dam Studio ApS
  Gammel Køge Landevej 55, 4.etage
  2500 Valby
  thomas@damstudio.dk
  CVR:  41120940

  Ring på 42 42 22 90

  eller udfyld kontaktformularen

   staralign-leftphonephone-squarehomeenvelopeusersphone-handset linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram