Over 200 tilfredse kunder
5 stjerner på Trustpilot og Facebook
Blog
Om Dam Studio

Sådan lavede vi et effektivt kunde-flow til lokal murermester

Af: 
Thomas Dam

I denne artikel, vil jeg vise step by step hvordan jeg har genereret en ganske fornuftigt mængde kundehenvendelser til en lokal forankret murer.


Tallene jeg vil vise er baseret på 1. oktober - 19 februar. Dvs 139 dage ialt. Lad os bare gå lige til stålet. Nedenstående graf viser antallet af henvendelser. Hvis i bevæger øjet til højre og kigger på kolonnen "Gennemførte mål" kan I se der ialt er foretaget 42 henvendelser. Disse 42 henvendelser er sket via udfyldelse af kontaktformularen på siden.

Disse 42 henvendelser er altså sket på 139 dage. Dvs ialt 2 om ugen. Jamen det lyder da ikke af vanvittig meget tænker du måske... ? Jo det er faktisk ganske pænt hvis vi tager kundens budget i betragtning. Som I kan se på nedenstående, som viser kundens budget til Google Ads, kan I se der ialt er brugt 4250 kr - Dette budget har givet 517 klik til hans hjemmeside fra google ads annoncer, til ialt 8,22kr pr. klik.

Når alle disse tal bliver holdt op mod hinanden er det interessante så, hvor meget Simon Vejle betaler for at få én kundehenvendele. Og da ovenstående budget drejer sig om google ads starter vi med det. Ud af de 42 kundehenvendelser er 30 af dem kommet fra google ads. Det vil altså sige at Simon Vejle har betalt:

Google Ads

4250 kr / 30 kundehenvendelser = 141 kr. pr kundehenvendelse. I denne periode har Dam Studio taget 1.000 kr+moms/mdr for at administrere Simon Vejles Google Ads konto. Dvs vi kan ligge ca. 4.500+moms kr. oveni for hele perioden + et startgebyr på 2.500+moms for opsætning af kontoen.

Det vil sige den samlede omkostning pr. kunde fra Google Ads har været:
(4250 + 4500 + 2500) / 30 kundehenvendelser = 375 kr. pr. kundehenvendelse.

Disse kundehenvendelser har generet ordre for Simon Vejle på beløb fra 5.000 - 25.000 pr. kundehenvendelse. Derfor kan vi hurtigt konkludere at online markedsføring fra google ads har været en rigtig god forretning for Murermester Simon Vejle.

SEO

Den anden kanal der er skaffet kunder fra er google organiske søgeresultater. Har har budgettet været 2.000+moms/mdr. Dvs på de 4,5 måned ialt 9.000+moms. Denne kanel har så generet de sidste 12 kundehenvendelser.

Det vil sige den samlede omkostning pr. kunde fra SEO har været:
9.000 / 12 kundehenvendelser = 750 kr. pr. kundehenvendelse.

Det har altså indtil videre været en knap så god forretning som Google Ads. Dog er der et kæmpe MEN her. SEO er nemlig noget der på sigt kommer til at være rigtig sjovt for kunden. Dette vil jeg uddybe senere...

I det følgende vil jeg forklare step for step hvordan jeg har gjort.

 


 

Step 1: Forklaring på hjemmesidens opbygning og indhold

Først opbyggede vi undersider på simonvejle.dk som repræsenterede hver sin ydelse. F.eks undersiderne:

simonvejle.dk/renovering-af-badevaerelse
simonvejle.dk/microcement
simonvejle.dk/nyt-badevaerelse
simonvejle.dk/microcement-gulv
simonvejle.dk/renovering-af-badevaerelse

Disse undersider indeholder:

  1. En velskrevet tekst på 400 ord.
  2. Et billede der forklarer ydelsen
  3. En kontaktformular i toppen af siden
  4. Interne links videre til andre ydelser

Se eksempel her:

mere kommer snart.... !!

Udtalelser fra vores kunder

Dam Studio er et dedikeret reklamebureau hvis største succesparameter er, at din virksomhed vækster. Dette anderkender vores kunder.
Uffe RasmussenDansk Ornitologisk Forening

Kundevenlig, lydhør, løsende og veludførende til at lave fotokonkurrencen http://aaretsfuglefoto.dk/ Brugerne af siden er glade og kan gøre det, vi har bestilt, de skal kunne. Det er vel den bedste ros. En god oplevelse. Uffe, DOF.

Anette NielsenEFT Kompagniet

Thomas har været yderst samarbejdsvilling, overholdt alle aftaler og gjorde sit bedste for at hjælpe, også selvom jeg satte ham på hårdt arbejde ;-) Thomas får mine bedste anbefalinger.

Anja RavnRavnDeLuxe

BINGO!!! Thomas får mine varmeste anbefalinger for et fantastisk udført arbejde med fremstilling af logo. Her får du en seriøs og professionel håndværker, der ikke gir op før kunden er tilfreds. TAK!"

Thor AndersenCafe Livingstone

Det har været en fornøjelse at arbejde med thomas.. opgaven var forstået med det samme og jeg må sige at gennem de sidste 12 år hvor jeg har arbejdet sammen med større og mindre reklame bureauer så har thomas haft den bedste og hurtigste svar tid.. han holder 100% de deadlines han giver.
tusind tak for samarbejdet er sikker på vores veje krydses igen

Andreas Dalbøge

Vi har haft arbejdet med Thomas i forbindelse med optimering af hjemmeside design, og endte ud med et meget tilfredsstillende resultat. Thomas var særdeles hurtig til at svare tilbage på vores spørgsmål og kommentarer til det løbende arbejde, hvilket vi har sat meget pris på! Det hjalp til en hurtig og effektiv behandling af vores opgave.

Bjarke TornagerMy Curio

Thomas gjorde et fortrinligt stykke arbejde, lige fra hjælp med idé udvikling, til design af selve vores virksomhedspræsentation. Alle deadlines blev overholdt, og oftest blev milepælene nået hurtigere end aftalt. Slutproduktet blev af yderst høj kvalitet, hvilket sidenhen er blevet bekræftet af forskellige samarbejdspartnere.

Ronni LarsenLocal Alex

Yderst kompetent arbejde og kan kun anbefales herfra.

Peter WichWich Massage

Jeg kan klart anbefale Thomas. Opgaven blev løst professionelt og fulgt helt til dørs.

Kontakt os

Lad den uforpligtende dialog begynde...
Dam Studio ApS
Gammel Køge Landevej 55, 4.etage
2500 Valby
thomas@damstudio.dk
CVR:  41120940

Ring på 42 42 22 90

eller udfyld kontaktformularen

    staralign-leftphonehomeenvelopeusersphone-handset linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram