Over 200 tilfredse kunder
5 stjerner på Trustpilot og Facebook
Blog
Om Dam Studio

Plakat design med det rette budskab

Der kan være mange forskellige situationer, hvor det kan være en fordel med en plakat. Det kan være plakater uden for butikker med åbningstider, specielle tilbud eller lignende, mens det også kan være plakater til pynt på kontoret, i kantinen, på værkstedet og lignende. Det kan eksempelvis være plakater, der fortæller eller viser noget om virksomheden.

Hos Dam Studio designer vi top-professionelle plakater.

Uanset hvilken type plakat der skal laves, hvilket budskab den skal bringe, eller om den skal hænge i Danmark eller et andet land, er det vigtigt at have et flot og kvalitetssikret design på plakaten. Dette er noget, der kan sikres ved at lade os om at udarbejde jeres plakat design. Vi har god erfaring inden for design af blandt andet plakater, og vores medarbejdere er særdeles kreative og udarbejder altid det plakat design, som vil tilgodese jer og jeres kunder mest muligt.

Plakater kan bruges i mange forskellige henseender

Plakater kan benyttes i mange forskellige tilfælde, og de kan placeres mange forskellige steder. Her er det vigtigt, at designet på plakaten stemmer overens med det, plakaten skal benyttes til samt det, den gerne skal udstråle. Det er eksempelvis muligt både at arbejde i meget neutrale og rolige farver, mens der også vil være mulighed for at bruge spraglede farver. Her er der i høj grad tale om smag og behag, og vi kan både udarbejde et lækkert design til jer ud fra klare krav og retningslinjer, mens vi også er i stand til at lave en god løsning til jer med friere rammer.

Uanset om der skal være mange farver eller ej, sørger vi naturligvis altid for, at farverne spiller godt sammen, således plakaten fremstår harmonisk med gode farvekombinationer. Derudover sørger vi naturligvis også få, at eventuel tekst på plakaten ikke kommer til at gå i et med baggrundsfarve, men kommer til at skille sig ud fra de andre farver.

Kreativitet og kvalitet er nøgleord i vores processer

Alt sammen er noget, der kan lade sig gøre på grund af den kreativitet, der er til stede i arbejdsprocesserne hos os. Vores medarbejdere har lavet et væld af plakat design og andre designs, og vi står klar til at gøre det for jer netop i forhold til jeres krav og behov. I vil altid få en trykklar fil med et lækkert design af plakat, der er af bedste kvalitet, således I med stolthed kan vise plakaten frem. Det sikres gennem kvalitetssikrede arbejdsprocesser og godt samarbejde.

  Udtalelser fra vores kunder

  Dam Studio er et dedikeret reklamebureau hvis største succesparameter er, at din virksomhed vækster. Dette anderkender vores kunder.
  Uffe RasmussenDansk Ornitologisk Forening

  Kundevenlig, lydhør, løsende og veludførende til at lave fotokonkurrencen http://aaretsfuglefoto.dk/ Brugerne af siden er glade og kan gøre det, vi har bestilt, de skal kunne. Det er vel den bedste ros. En god oplevelse. Uffe, DOF.

  Anette NielsenEFT Kompagniet

  Thomas har været yderst samarbejdsvilling, overholdt alle aftaler og gjorde sit bedste for at hjælpe, også selvom jeg satte ham på hårdt arbejde ;-) Thomas får mine bedste anbefalinger.

  Bjarke TornagerMy Curio

  Thomas gjorde et fortrinligt stykke arbejde, lige fra hjælp med idé udvikling, til design af selve vores virksomhedspræsentation. Alle deadlines blev overholdt, og oftest blev milepælene nået hurtigere end aftalt. Slutproduktet blev af yderst høj kvalitet, hvilket sidenhen er blevet bekræftet af forskellige samarbejdspartnere.

  Ronni LarsenLocal Alex

  Yderst kompetent arbejde og kan kun anbefales herfra.

  Andreas Dalbøge

  Vi har haft arbejdet med Thomas i forbindelse med optimering af hjemmeside design, og endte ud med et meget tilfredsstillende resultat. Thomas var særdeles hurtig til at svare tilbage på vores spørgsmål og kommentarer til det løbende arbejde, hvilket vi har sat meget pris på! Det hjalp til en hurtig og effektiv behandling af vores opgave.

  Anja RavnRavnDeLuxe

  BINGO!!! Thomas får mine varmeste anbefalinger for et fantastisk udført arbejde med fremstilling af logo. Her får du en seriøs og professionel håndværker, der ikke gir op før kunden er tilfreds. TAK!"

  Thor AndersenCafe Livingstone

  Det har været en fornøjelse at arbejde med thomas.. opgaven var forstået med det samme og jeg må sige at gennem de sidste 12 år hvor jeg har arbejdet sammen med større og mindre reklame bureauer så har thomas haft den bedste og hurtigste svar tid.. han holder 100% de deadlines han giver.
  tusind tak for samarbejdet er sikker på vores veje krydses igen

  Peter WichWich Massage

  Jeg kan klart anbefale Thomas. Opgaven blev løst professionelt og fulgt helt til dørs.

  Kontakt os

  Lad den uforpligtende dialog begynde...
  Dam Studio ApS
  Gammel Køge Landevej 55, 4.etage
  2500 Valby
  thomas@damstudio.dk
  CVR:  41120940

  Ring på 42 42 22 90

  eller udfyld kontaktformularen

   staralign-leftphonephone-squarehomeenvelopeusersphone-handset linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram