Over 200 tilfredse kunder
5 stjerner på Trustpilot og Facebook

Online Markedsføring

Dam Studio er et dedikeret reklamebureau hvis største succesparameter er, at din virksomhed vækster. Gennem forskellige online marketing strategier kan vi sammensætte en sammenhængende salgs struktur, der samler leads til din virksomhed, og styrker bundlinjen.
C A S E

Mundas Renseri

Vi indledte vores samarbejde med Mundas Renseri i marts 2018. De spurgte, om vi kunne hjælpe med at vækste deres online kundeflow. Efter en del dialog frem og tilbage fik vi lagt en strategi...
LÆS CASE

Forskellige grene indenfor online markedsføring

Søgemaskine optimering (SEO)

En professionel hjemmeside skal som minimum have en grundlæggende optimering til Google.


Det vil sige:

 1. Skrevet metadata. Metadata er blandt andet den tekst der kommer frem på Google, når folk finder din hjemmeside. Derudover indsættes der her søgeord for hver underside.
 2. Siderne er hurtige og I mister derfor ikke kunder pga en langsom side. Læs gerne vores artikel om hastighedsoptimering her
 3. Google er begyndt at forfordele mobilvenlige hjemmesider i søgeresultaterne. Derfor tilpasser alle vores hjemmesider sig mobil og tablets.
 4. SSL certifikat på hjemmeside
 5. Godt indhold så google har noget de finder interessant at belønne dig for. Læs mere om det her
 6. Komprimering af billeder og cache. Læs mere her

Google Ads

Vi kan opsætte en utrolig effektiv leadgenerering gennem et sammenspil mellem Google Ads og din hjemmeside.


Kunder gennem Google Ads, er kunder der søger på lige præcis det du tilbyder. Derfor er det et must for enhver forretning. Man betaler pr. klik, og betaler derfor KUN hvis folk besøger din side.

Der hvor vi adskiller os fra et almindeligt Google Ads bureau er, at vi optimerer begge dele. Det vil sige, at når vi opsætter en annonce på Google Adwords sørger vi for at der er en underside på din hjemmeside der matcher 100%. Vi har kunder hvor vi opererer med 200 forskellige undersider, der alle matcher Google Ads annoncen 100%. Kunder, der har denne opsætning opleverer en klart højere konverteringsrater, end kunder der kører et simpelt setup uden en direkte sammenhæng mellem Google Ads annoncen og landingssiden.

Facebook Annoncering

Facebook kan bruges målrettet for at skabe en ny kundebase, eller til at gøre eksisterende kunder opmærksom på dig igen.


Remarketing:
Facebook markedsføring er effektivt til remarketing. Dvs til at sende annoncer ud til de folk, der allerede har været inde på din hjemmeside. Det gøres via "facebook pixel", som er et lille script der installeres på en hjemmeside for at insamle kundens cookies. Det er vigtigt at der er styr på GDPR før dette gøres.

Push-markedsføring:
En anden type markedsføring facebook (og instagram) er effektiv til er Push marketing (også kaldet Interruption Marketing). Her skal du have et budskab, ydelse, eller produkt ud til kunder der IKKE kender dig i forvejen. Dvs det stik modsatte af remarketing. Ved push marketing fotsøger man at skabe et købsbehov ved en potential kunde, og hvis det gøres rigtigt kan det give stor succes.

Push marketing er det rigtigt valg hvis man skal lancere en ny service eller et nyt produkt, som folk ikke kender i forvejen. Det er typisk denne type markedsføring man skal benytte til sin "geniale nye idé".

Linkbuilding (offsite-SEO)

Selvom din hjemmeside har alle de SEO-tekniske aspekter opsat korrekt, er det LANGT fra nok hvis du skal havne på side 1 eller ligefrem nummer  1 på Google.


De organiske søgninger på google er dem du finder UNDER de sponsorerede annoncer. De sider der ligger i top 3 her har fantastiske muligheder for at få gratis kunder. Dog er arbejdet for at komme i top 3 hård alt efter konkurrencen i din branche. Men hvis du vil gøre noget ud af din online marketing er det ofte investeringen værd.  Linkbuilding er blot 1 ud af mange tiltag, der kan gøres for at forbedre din placering på Google.

Det hårde arbejde ligger UDEN for din side. Det vil sige indhold omkring din side, og links fra andre hjemmesider, blogs, kataloger, og forums, mv.
Hver gang der f.eks skrives et blogindlæg om din hjemmeside, og der efterfølgende linkes til din hjemmeside vil Google belønne dig. Der skal dog ofte en hel del links til. Der findes et hav af strategier og muligheder inde for denne diciplin vi meget gerne vil fortælle mere om.
Derudover vil der også være et kompromis ift. jeres logo. Hvis I skal være 100% sikre på, at jeres logo altid vises gennem en lang mailkorrespondance, skal billedet loades fra en server på nettet. Men de fleste mailprogrammer blokerer eksterne billedfiler beliggende på en server, indtil modtageren har accepteret det. Derfor vil modtageren ikke kunne se jeres logo før en accept er foretaget.

Det samme vil gælde med evt. ikoner i mailsignaturen, som f.eks linkedin, facebook, mv.

Der er selvfølgelig altid en løsning på de fleste problemer. Men hvor den ene løsning tilvælges, fravælges automatisk den anden. Derfor må fordele og ulemper overvejes, når der skal udvikles en HTML-signatur, der fungerer godt for netop jer.

Content Marketing

Det første du overhovedet bør tænke på før du kaster dig ud i dyre annoncekroner til google ads eller facebook er indholdet på din hjemmeside!


Kunde:
"Kan du ikke lige få min side i top 3 på google?"

Mig:
"Jo måske,  har du en god og relevant hjemmeside som du tror google vil kunne lide?"

Kunde:
"Eeehhmm, det ved jeg ikke. Jeg er revisor, og har da skrevet lidt info omkring min virksomhed på hjemmesiden, samt skrevet hvad jeg tilbyder"

Mig:
"Ok, det er super, men der skal mere til hvis google skal finde det interessant"

Kunde:
"Okay, har bare hørt om det der SEO, og kan du ikke få den i toppen af google? "


Overstående er et kendt eksempel. SEO er ikke bare et magisk trick, også er man i top 3 på google. Først og fremmest skal din side være interssant, derfor skal der arbejdes benhårdt med indholdet på din hjemmeside.

Google Analytics

En hjemmeside uden Google Analytics opsat, kan sammenlignes med at gå på jagt med bind for øjnene – man famler i blinde og kan ikke se, om det man gør giver mening. 


Vi holder løbende øje med din statistik og tal, og optimerer din virksomhed udfra dem – ikke udfra overflødig snak.

Analytics bruges til at måle hvor mange besøgende der kommer til din hjemmeside, hvor de kommer fra, hvilken enhed de kommer fra, hvor gamle de er, osv, osv.

Hvis du har Google Ads opsat, kan du derudover måle hvilke annoncer der konverterer bedst og samler flest kunder/leads.

Google Search Console
Med Google Search Console kan du holde øje med dine organiske søgeord. Det er derfor også et must for en moderne hjemmeside, der også satser på andre marketing kanaler end blot de betalte.

  Udtalelser fra vores kunder

  Dam Studio er et dedikeret reklamebureau hvis største succesparameter er, at din virksomhed vækster. Dette anderkender vores kunder.
  Peter WichWich Massage

  Jeg kan klart anbefale Thomas. Opgaven blev løst professionelt og fulgt helt til dørs.

  Ronni LarsenLocal Alex

  Yderst kompetent arbejde og kan kun anbefales herfra.

  Thor AndersenCafe Livingstone

  Det har været en fornøjelse at arbejde med thomas.. opgaven var forstået med det samme og jeg må sige at gennem de sidste 12 år hvor jeg har arbejdet sammen med større og mindre reklame bureauer så har thomas haft den bedste og hurtigste svar tid.. han holder 100% de deadlines han giver.
  tusind tak for samarbejdet er sikker på vores veje krydses igen

  Anette NielsenEFT Kompagniet

  Thomas har været yderst samarbejdsvilling, overholdt alle aftaler og gjorde sit bedste for at hjælpe, også selvom jeg satte ham på hårdt arbejde ;-) Thomas får mine bedste anbefalinger.

  Bjarke TornagerMy Curio

  Thomas gjorde et fortrinligt stykke arbejde, lige fra hjælp med idé udvikling, til design af selve vores virksomhedspræsentation. Alle deadlines blev overholdt, og oftest blev milepælene nået hurtigere end aftalt. Slutproduktet blev af yderst høj kvalitet, hvilket sidenhen er blevet bekræftet af forskellige samarbejdspartnere.

  Uffe RasmussenDansk Ornitologisk Forening

  Kundevenlig, lydhør, løsende og veludførende til at lave fotokonkurrencen http://aaretsfuglefoto.dk/ Brugerne af siden er glade og kan gøre det, vi har bestilt, de skal kunne. Det er vel den bedste ros. En god oplevelse. Uffe, DOF.

  Andreas Dalbøge

  Vi har haft arbejdet med Thomas i forbindelse med optimering af hjemmeside design, og endte ud med et meget tilfredsstillende resultat. Thomas var særdeles hurtig til at svare tilbage på vores spørgsmål og kommentarer til det løbende arbejde, hvilket vi har sat meget pris på! Det hjalp til en hurtig og effektiv behandling af vores opgave.

  Anja RavnRavnDeLuxe

  BINGO!!! Thomas får mine varmeste anbefalinger for et fantastisk udført arbejde med fremstilling af logo. Her får du en seriøs og professionel håndværker, der ikke gir op før kunden er tilfreds. TAK!"

  Kontakt os

  Lad den uforpligtende dialog begynde...
  Dam Studio ApS
  Gammel Køge Landevej 55, 4.etage
  2500 Valby
  thomas@damstudio.dk
  CVR:  41120940

  Ring på 42 42 22 90

  eller udfyld kontaktformularen

   startext-widthphone-squarehomeenvelopeusersphone-handset linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram