Over 200 tilfredse kunder
5 stjerner på Trustpilot og Facebook
Blog
Om Dam Studio

Dedikeret design -og marketingsbureau

Mit navn er Thomas Dam Lauritsen, og i 2014 startede jeg op via navnet "Dam Graphics. Efter 6 år startede jeg dette ApS under navnet Dam Studio da vi nu er meget mere end blot et grafisk bureau. Mine år som selvstænding har efterhånden kastet en del projekter af sig, og jeg har opbygget nogle solide referencer fra små og store virksomheder. Det er en fantastisk måde at holde min indre idégenerator skarp, samtidig med jeg giver merværdi til virksomheder.

Hvorfor skal du vælge os til dine opgaver?

Du skal vælge os fordi vi er dedikeret og vil gøre alt for at give din virksomhed merværdi. Vi ser ikke vores grafiske bidrag som en overfladisk polering af din virksomheds ydre, men som et dybdegående arbejde, der tager dit nuværende eller kommende brand seriøst.

Når vi arbejder på din opgave, er vi din sparringspartner og behandler dine ønsker som om de var vores egne. Vi går altid efter, at det vi arbejder med bliver stilrent. Hvad enten det drejer sig om et simpelt eller et mere sprudlende udtryk, forsøger vi hele tiden at være 100 procent tro mod konceptet, så det fremstår knivskarpt.

Samarbejdspartnere

Vores samarbejdspartnere gør, at vi kan tilbyde en lang række ydelser. 

  Udtalelser fra vores kunder

  Dam Studio er et dedikeret reklamebureau hvis største succesparameter er, at din virksomhed vækster. Dette anderkender vores kunder.
  Uffe RasmussenDansk Ornitologisk Forening

  Kundevenlig, lydhør, løsende og veludførende til at lave fotokonkurrencen http://aaretsfuglefoto.dk/ Brugerne af siden er glade og kan gøre det, vi har bestilt, de skal kunne. Det er vel den bedste ros. En god oplevelse. Uffe, DOF.

  Anja RavnRavnDeLuxe

  BINGO!!! Thomas får mine varmeste anbefalinger for et fantastisk udført arbejde med fremstilling af logo. Her får du en seriøs og professionel håndværker, der ikke gir op før kunden er tilfreds. TAK!"

  Peter WichWich Massage

  Jeg kan klart anbefale Thomas. Opgaven blev løst professionelt og fulgt helt til dørs.

  Anette NielsenEFT Kompagniet

  Thomas har været yderst samarbejdsvilling, overholdt alle aftaler og gjorde sit bedste for at hjælpe, også selvom jeg satte ham på hårdt arbejde ;-) Thomas får mine bedste anbefalinger.

  Ronni LarsenLocal Alex

  Yderst kompetent arbejde og kan kun anbefales herfra.

  Thor AndersenCafe Livingstone

  Det har været en fornøjelse at arbejde med thomas.. opgaven var forstået med det samme og jeg må sige at gennem de sidste 12 år hvor jeg har arbejdet sammen med større og mindre reklame bureauer så har thomas haft den bedste og hurtigste svar tid.. han holder 100% de deadlines han giver.
  tusind tak for samarbejdet er sikker på vores veje krydses igen

  Bjarke TornagerMy Curio

  Thomas gjorde et fortrinligt stykke arbejde, lige fra hjælp med idé udvikling, til design af selve vores virksomhedspræsentation. Alle deadlines blev overholdt, og oftest blev milepælene nået hurtigere end aftalt. Slutproduktet blev af yderst høj kvalitet, hvilket sidenhen er blevet bekræftet af forskellige samarbejdspartnere.

  Andreas Dalbøge

  Vi har haft arbejdet med Thomas i forbindelse med optimering af hjemmeside design, og endte ud med et meget tilfredsstillende resultat. Thomas var særdeles hurtig til at svare tilbage på vores spørgsmål og kommentarer til det løbende arbejde, hvilket vi har sat meget pris på! Det hjalp til en hurtig og effektiv behandling af vores opgave.

  Kontakt os

  Lad den uforpligtende dialog begynde...
  Dam Studio ApS
  Gammel Køge Landevej 55, 4.etage
  2500 Valby
  thomas@damstudio.dk
  CVR:  41120940

  Ring på 42 42 22 90

  eller udfyld kontaktformularen

   staralign-leftphonephone-squarehomeenvelopeusersphone-handset linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram