Over 200 tilfredse kunder
5 stjerner på Trustpilot og Facebook
Blog
Om Dam Studio

Har du et SSL certifikat (hængelås) på din hjemmeside?

Af: 
Thomas Dam

Et SSL-certifikat gør, at din hjemmeside vises som sikker oppe i venstre hjørne ved siden af din hjemmeside adresse. Din side vil loades som https og ikke http, hvis det er opsat korrekt. Det bruges på hjemmesider og webshops så forbindelse og brugerinformationer er sikret for dig og dine besøgende, da siderne bliver krypteret. En del besøgende er bevidste om dette, og derfor vil en stor del forlade din hjemmeside igen hvis du ikke har et SSL-certifikat opsat.

Et SSL-certifikat viser, at din hjemmeside er et sikkert sted at være, og hvis du har opsat en betalingsløsning er det ekstra vigtigt. Andre vil kunne opsnappe informationer fra f.eks kreditkort med manglende SSL, og det behøver jeg vist ikke beskrive nærmere hvad kan betyde for dig og dine kunder.


Korrekt opsat SSL-certifikat på Logoshop.dk. Der vises en hængelås til venstre for domænenavnet. Derudover vil der stå https:// og ikke bare http:// foran domænenavnet.

De fleste hjemmesider er efterhånden ved at få styr på dette, men indimellem ser jeg kunder (med seriøse virksomheder), der endnu ikke har fået det implementeret. Det er forholdsvis enkelt at få opsat et SSL-certifikat, og det kan opsættes ganske gratis i form af et "Let´s encrypt" certifikatet. Hosting firmaer som f.eks unoeuro og one.com, og her hos Damstudio har allerede dette opsat i deres kontrolpanel, men du skal stadig aktivere det. Både i kontrolpanelet og på din wordpress hjemmeside.

Efter du har aktiveret det i kontrolpanelet skal du også aktivere det på din wordpress hjemmeside. Her vil jeg anbefale plugin´et "Simple SSL". installer og aktiver dét også kører det hele. Alt indhold vil nu loades som https.

I enkelte tilfælde er dette dog ikke altid nok. Enkelte elementer kan i nogle tilfælde stadig loades som http i stedet for den korrekte https, selvom du har installeret SSL-certifikatet korrekt. Disse skal du ind og rette manuelt, hvilket kan give lidt ekstra arbejde. Den typiske fejl jeg ser er, at stien på enkelte billeder ikke er blevet ændret, og stadig loades som http .

Hjemmesider med SSL certifikat prioriteres højere på Google

Udover at din side bliver mere sikker med et SSL-certifikat, bliver du også belønnet af google. Google har udtalt at de prioriterer hjemmesider med SSL højere end hjemmesider uden. Derfor er dette også en vigtig ting i forbindelse med teknisk søgemaskineoptimering. Det er ikke fordi du vil vælte op i søgeresultaterne, bare fordi du får det på. Men det er endnu en ting du bare skal have styr på, hvis du ser google som et sted du vil generere trafik og kundehenvendelser.

 

 

Udtalelser fra vores kunder

Dam Studio er et dedikeret reklamebureau hvis største succesparameter er, at din virksomhed vækster. Dette anderkender vores kunder.
Uffe RasmussenDansk Ornitologisk Forening

Kundevenlig, lydhør, løsende og veludførende til at lave fotokonkurrencen http://aaretsfuglefoto.dk/ Brugerne af siden er glade og kan gøre det, vi har bestilt, de skal kunne. Det er vel den bedste ros. En god oplevelse. Uffe, DOF.

Ronni LarsenLocal Alex

Yderst kompetent arbejde og kan kun anbefales herfra.

Andreas Dalbøge

Vi har haft arbejdet med Thomas i forbindelse med optimering af hjemmeside design, og endte ud med et meget tilfredsstillende resultat. Thomas var særdeles hurtig til at svare tilbage på vores spørgsmål og kommentarer til det løbende arbejde, hvilket vi har sat meget pris på! Det hjalp til en hurtig og effektiv behandling af vores opgave.

Anette NielsenEFT Kompagniet

Thomas har været yderst samarbejdsvilling, overholdt alle aftaler og gjorde sit bedste for at hjælpe, også selvom jeg satte ham på hårdt arbejde ;-) Thomas får mine bedste anbefalinger.

Anja RavnRavnDeLuxe

BINGO!!! Thomas får mine varmeste anbefalinger for et fantastisk udført arbejde med fremstilling af logo. Her får du en seriøs og professionel håndværker, der ikke gir op før kunden er tilfreds. TAK!"

Peter WichWich Massage

Jeg kan klart anbefale Thomas. Opgaven blev løst professionelt og fulgt helt til dørs.

Thor AndersenCafe Livingstone

Det har været en fornøjelse at arbejde med thomas.. opgaven var forstået med det samme og jeg må sige at gennem de sidste 12 år hvor jeg har arbejdet sammen med større og mindre reklame bureauer så har thomas haft den bedste og hurtigste svar tid.. han holder 100% de deadlines han giver.
tusind tak for samarbejdet er sikker på vores veje krydses igen

Bjarke TornagerMy Curio

Thomas gjorde et fortrinligt stykke arbejde, lige fra hjælp med idé udvikling, til design af selve vores virksomhedspræsentation. Alle deadlines blev overholdt, og oftest blev milepælene nået hurtigere end aftalt. Slutproduktet blev af yderst høj kvalitet, hvilket sidenhen er blevet bekræftet af forskellige samarbejdspartnere.

Kontakt os

Lad den uforpligtende dialog begynde...
Dam Studio ApS
Gammel Køge Landevej 55, 4.etage
2500 Valby
thomas@damstudio.dk
CVR:  41120940

Ring på 42 42 22 90

eller udfyld kontaktformularen

    staralign-leftphonehomeenvelopeusersphone-handset linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram