Over 200 tilfredse kunder
5 stjerner på Trustpilot og Facebook
Blog
Om Dam Studio

Godt indhold er vejen til topplaceringer på Google

Af: 
Thomas Dam

Kunde:
"Kan du ikke lige få min side i top 3 på google?"

Mig:
"Jo måske,  har du en god og relevant hjemmeside som du tror google vil kunne lide?"

Kunde:
"Eeehhmm, det ved jeg ikke. Jeg er revisor, og har da skrevet lidt info omkring min virksomhed på hjemmesiden, samt skrevet hvad jeg tilbyder"

Mig:
"Ok, det er super, men der skal mere til hvis google skal finde det interessant"

Kunde:
"Okay, har bare hørt om det der SEO, og kan du ikke få den i toppen af google? Jeg har 4000 kr. jeg gerne vil bruge på det"

Mig:
"Altså 4000 kr. om måneden?"

Kunde:
"Nej, hvad mener du? Ialt selvfølgelig"


Din hjemmeside skal først og fremmest være relevant for google

Ovenstående er et eksempel på en samtale jeg ind imellem har med kunder, som har stiftet lidt bekendtskab med søgemaskineoptimering (forkortet SEO). Den største misforståelse imellem kunder og SEO-firmaer er nok, at det bare lige er noget der skal fikses, også er topplaceringen ellers på plads. Desværre forholder det sig ikke sådan. Hvis man skal gøre sig forhåbninger omkring topplaceringer på google skal man afsætte et budget, som kan bruges i hvert fald i løbet af de næste 3-6 måneder. Budgettet vil så blive brugt til først og fremmest at lave din side relevant for google.

Dvs hjælp med tekstforfatning medmindre du selv tager dig af den del. Dernæst optimering af din metadata, som er den tekst der vises på google. Hastighedsoptimering af din hjemmeside, opsætning af SSL-certikat, og andre faktorer der muligvis ikke er styr på.

Dernæst skal du have lavet en underside til hver af de ord du ønsker at blive fundet på. Hvis du f.eks gerne vil findes på "renseri i valby", skal du have lavet en underside, der henvender sig til lige præcis denne søgning. Denne side har en overskrift som indeholder søgeordet. F.eks "Bæredygtigt renseri i Valby". Herefter følger en lækker og velskrevet tekst. Gerne på omkring 400 ord, så google har noget indhold at arbejde med og give dig kredit for. Gang så denne proces med antallet af de søgeord du gerne vil findes på. Hver enkelt søgeord skal have en unik underside, hvis det virkelig skal batte noget. Heldigvis er tekstforfatning ikke vanvittig dyr, og du kan mange steder få skrevet en tekst til omkring 400 kr. + moms. Eller sågar billigere mange steder. Dog hænger pris selvfølgelig sammen med kvaliteten af teksten. Men dvs. at hvis du skal findes på eksempel 5 søgeord skal du først have skrevet 5 tekster på omkring 400 ord.

Så udgiften vil her være:

5 x 400 kr = 2000 kr. + moms

Dernæst skal du have opsat dine undersider. Hvis du ikke selv kan gøre det skal du nok regne med ca. 500 kr. + moms pr. underside, hvis altså din hjemmeside allerede fungerer godt i forvejen. Hvis den ikke gør det, vil du i mange tilfælde blive nødt til at få opsat din hjemmeside forfra. Også skal du selvfølgelig regne med helt andre udgifter.

Men lad os sige din hjemmesider fungerer fint. Så vil udgift til opsætning af nye undersider altså være:

5 x 500 kr = 2500 kr. + moms

Dvs ialt  lander vi på 5000 kr. +moms for tekstforfatning + opsætning af undersider til 5 søgeord. Dette er vel og mærke hvis den tekniske (onsite) SEO allerede er på plads. Hvis den ikke er det, skal du afsætte yderligere et budget til denne del.

Men når alt dette er på plads, kan man påbegynde næste skridt - nemlig "linkbuilding"

Linkbuilding

Når først du har gjort din side relevant kan man begynde med næste skridt. Nemlig linkbuilding. Dvs skabe links til din hjemmeside fra andre hjemmesider. Det er med denne diciplin, man for alvor kan rykke op mod topplaceringerne. Men hvis linkbuilding skal fungere kræver det altså, at grundarbejdet først og fremmest er i orden!

Vil du gerne videre mere om dette, er du velkommen til at give os et kald eller stikke os en mail. Så uddyber vi gerne for dig.

Udtalelser fra vores kunder

Dam Studio er et dedikeret reklamebureau hvis største succesparameter er, at din virksomhed vækster. Dette anderkender vores kunder.
Bjarke TornagerMy Curio

Thomas gjorde et fortrinligt stykke arbejde, lige fra hjælp med idé udvikling, til design af selve vores virksomhedspræsentation. Alle deadlines blev overholdt, og oftest blev milepælene nået hurtigere end aftalt. Slutproduktet blev af yderst høj kvalitet, hvilket sidenhen er blevet bekræftet af forskellige samarbejdspartnere.

Ronni LarsenLocal Alex

Yderst kompetent arbejde og kan kun anbefales herfra.

Anette NielsenEFT Kompagniet

Thomas har været yderst samarbejdsvilling, overholdt alle aftaler og gjorde sit bedste for at hjælpe, også selvom jeg satte ham på hårdt arbejde ;-) Thomas får mine bedste anbefalinger.

Andreas Dalbøge

Vi har haft arbejdet med Thomas i forbindelse med optimering af hjemmeside design, og endte ud med et meget tilfredsstillende resultat. Thomas var særdeles hurtig til at svare tilbage på vores spørgsmål og kommentarer til det løbende arbejde, hvilket vi har sat meget pris på! Det hjalp til en hurtig og effektiv behandling af vores opgave.

Thor AndersenCafe Livingstone

Det har været en fornøjelse at arbejde med thomas.. opgaven var forstået med det samme og jeg må sige at gennem de sidste 12 år hvor jeg har arbejdet sammen med større og mindre reklame bureauer så har thomas haft den bedste og hurtigste svar tid.. han holder 100% de deadlines han giver.
tusind tak for samarbejdet er sikker på vores veje krydses igen

Uffe RasmussenDansk Ornitologisk Forening

Kundevenlig, lydhør, løsende og veludførende til at lave fotokonkurrencen http://aaretsfuglefoto.dk/ Brugerne af siden er glade og kan gøre det, vi har bestilt, de skal kunne. Det er vel den bedste ros. En god oplevelse. Uffe, DOF.

Anja RavnRavnDeLuxe

BINGO!!! Thomas får mine varmeste anbefalinger for et fantastisk udført arbejde med fremstilling af logo. Her får du en seriøs og professionel håndværker, der ikke gir op før kunden er tilfreds. TAK!"

Peter WichWich Massage

Jeg kan klart anbefale Thomas. Opgaven blev løst professionelt og fulgt helt til dørs.

Kontakt os

Lad den uforpligtende dialog begynde...
Dam Studio ApS
Gammel Køge Landevej 55, 4.etage
2500 Valby
thomas@damstudio.dk
CVR:  41120940

Ring på 42 42 22 90

eller udfyld kontaktformularen

    staralign-leftphonehomeenvelopeusersphone-handset linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram