Over 200 tilfredse kunder
5 stjerner på Trustpilot og Facebook
Blog
Om Dam Studio

Plakat design med det rette budskab

Uanset om I driver en organisation, virksomhed, kampagne eller lignende, er det vigtigt at få udbredt budskaber på en god og virkelighedsnær måde. Dette er især blevet lettere efter, at det er muligt at bringe budskaber, reklamer og lignende online. Men det er dog vigtigt, at I ikke undervurderer betydningen af at bringe et budskab fysisk, hvilket let kan gøres gennem flyers i Danmark såvel som i andre lande.

Vi leverer altid unikke og flotte design

Flyer design er vigtigt at holde unikt og flot, således jeres virksomhed, organisation eller lignende vil blive forbundet med netop dette. Vi har god erfaring med design, hvilket I vil kunne nyde godt af. Vi leverer en trykklar fil, som gør jer helt klar til at udbrede et budskab. Vores designere har særdeles god erfaring inden for design og kan tilpasse et design netop i forhold til jeres værdier, krav og behov. Derudover opsætter vi flyers, således alt teksten er letlæselig og er sat logisk op. Det er noget, vi lægger en dyd i at mestre, således I altid får det bedste resultat.

Vi sikrer altid at efterleve jeres krav

Det er ydermere vigtigt, at det flyer design, vi leverer, lever op til jeres krav og behov. Det sikrer vi ved altid at samarbejde tæt med jer og gå i dialog om den konkrete opgave. Derigennem sikres det, at flyeren vil falde i jeres smag. En anden fordel ved at arbejde sammen med os er, at vi både kan løse opgaver på en kreativ måde med klart definerede rammer, mens vi også kan klare netop jeres opgave, såfremt opgaven måske ikke er så klart defineret i forhold til eksempelvis størrelse, som kan være enkelt- eller dobbeltsidede A5. Det vidner også om vores virksomheds fleksibilitet, som gør, at I altid får flyers, som I vil blive glade for og med stolthed kan dele ud til dem, der end skal have dem.

  Udtalelser fra vores kunder

  Dam Studio er et dedikeret reklamebureau hvis største succesparameter er, at din virksomhed vækster. Dette anderkender vores kunder.
  Peter WichWich Massage

  Jeg kan klart anbefale Thomas. Opgaven blev løst professionelt og fulgt helt til dørs.

  Anette NielsenEFT Kompagniet

  Thomas har været yderst samarbejdsvilling, overholdt alle aftaler og gjorde sit bedste for at hjælpe, også selvom jeg satte ham på hårdt arbejde ;-) Thomas får mine bedste anbefalinger.

  Thor AndersenCafe Livingstone

  Det har været en fornøjelse at arbejde med thomas.. opgaven var forstået med det samme og jeg må sige at gennem de sidste 12 år hvor jeg har arbejdet sammen med større og mindre reklame bureauer så har thomas haft den bedste og hurtigste svar tid.. han holder 100% de deadlines han giver.
  tusind tak for samarbejdet er sikker på vores veje krydses igen

  Bjarke TornagerMy Curio

  Thomas gjorde et fortrinligt stykke arbejde, lige fra hjælp med idé udvikling, til design af selve vores virksomhedspræsentation. Alle deadlines blev overholdt, og oftest blev milepælene nået hurtigere end aftalt. Slutproduktet blev af yderst høj kvalitet, hvilket sidenhen er blevet bekræftet af forskellige samarbejdspartnere.

  Andreas Dalbøge

  Vi har haft arbejdet med Thomas i forbindelse med optimering af hjemmeside design, og endte ud med et meget tilfredsstillende resultat. Thomas var særdeles hurtig til at svare tilbage på vores spørgsmål og kommentarer til det løbende arbejde, hvilket vi har sat meget pris på! Det hjalp til en hurtig og effektiv behandling af vores opgave.

  Anja RavnRavnDeLuxe

  BINGO!!! Thomas får mine varmeste anbefalinger for et fantastisk udført arbejde med fremstilling af logo. Her får du en seriøs og professionel håndværker, der ikke gir op før kunden er tilfreds. TAK!"

  Ronni LarsenLocal Alex

  Yderst kompetent arbejde og kan kun anbefales herfra.

  Uffe RasmussenDansk Ornitologisk Forening

  Kundevenlig, lydhør, løsende og veludførende til at lave fotokonkurrencen http://aaretsfuglefoto.dk/ Brugerne af siden er glade og kan gøre det, vi har bestilt, de skal kunne. Det er vel den bedste ros. En god oplevelse. Uffe, DOF.

  Kontakt os

  Lad den uforpligtende dialog begynde...
  Dam Studio ApS
  Gammel Køge Landevej 55, 4.etage
  2500 Valby
  thomas@damstudio.dk
  CVR:  41120940

  Ring på 42 42 22 90

  eller udfyld kontaktformularen

   staralign-leftphonephone-squarehomeenvelopeusersphone-handset linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram