Over 200 tilfredse kunder
5 stjerner på Trustpilot og Facebook
Blog
Om Dam Studio

Brochure design – flot en moderne

Der kan være mange forskellige årsager til, at der er behov for brochurer. Det kan eksempelvis være, at I som virksomhed skal til messe i Danmark eller i udlandet og gerne vil give noget fra jeres virksomhed med til eventuelle kunder, samarbejdspartnere eller lignende. Det er en ganske enkel måde, hvorpå det er muligt at få nogle af sine værdier og kerneområder delt på.

Hos Dam Studio designer vi top-professionelle brochure.

Brochure design er dog ikke til at tage fejl af, og det kan være en svær opgave, da der er mange ting at have øje for. Først og fremmest er det vigtigt, at opsætningen er logisk og har den rette kronologi i forhold til selve indholdet og placering af teksten. Derudover er det også vigtigt at farverne i baggrunden ikke kommer til at gå i et med teksten, da det jo naturligvis er vigtigt, at modtageren kan læse teksten. Det er noget, vi vil kunne hjælpe jer med, da vi har erfaring og et kreativt mindset.


Størrelse og opsætning i forhold til jeres behov

Qua vores gode erfaring vil vi være i stand til at kunne opsætte et skræddersyet brochure design ud fra jeres retningslinjer. Det er blandt andet gældende i forhold til størrelse og opsætning. Det er vigtigt, at størrelsen er passende i forhold til indholdet i brochuren. Der skal eksempelvis ikke være for meget plads, der går spildt, da det vil give et dårligt indtryk. Det vil der aldrig være i design leveret af os. Vi har erfaringen og evnerne inden for feltet til også at kunne lave et design passende til netop det, I har behov for. Vi kan varetage jeres opgave, mens vi med vores erfaring også kan rådgive jer frem til de smarteste og bedste løsninger.

Vi er samarbejdsvillige, imødekommende og fleksible

Alt det ovenstående er noget, der kan lade sig gøre, fordi vi er samarbejdsvillige og fleksible. Samarbejdet er vigtigt for os, da det er vores ultimative mål at opnå jeres fulde tilfredshed, når vi har leveret brochure design. Fleksibiliteten afspejler sig blandt andet i, at vi løser alskens forskellige typer af opgaver med forskellige rammer. Vores hold af designere er særdeles kreative og har i høj grad styr på deres felt, og har også den fornødne erfaring til at lave et design, som lever op til jeres krav. Allerede fra det tidspunkt I kontakter os, vil I kunne mærke, at vi er imødekommende og glade for at samarbejde med jer.

  Udtalelser fra vores kunder

  Dam Studio er et dedikeret reklamebureau hvis største succesparameter er, at din virksomhed vækster. Dette anderkender vores kunder.
  Peter WichWich Massage

  Jeg kan klart anbefale Thomas. Opgaven blev løst professionelt og fulgt helt til dørs.

  Thor AndersenCafe Livingstone

  Det har været en fornøjelse at arbejde med thomas.. opgaven var forstået med det samme og jeg må sige at gennem de sidste 12 år hvor jeg har arbejdet sammen med større og mindre reklame bureauer så har thomas haft den bedste og hurtigste svar tid.. han holder 100% de deadlines han giver.
  tusind tak for samarbejdet er sikker på vores veje krydses igen

  Ronni LarsenLocal Alex

  Yderst kompetent arbejde og kan kun anbefales herfra.

  Anja RavnRavnDeLuxe

  BINGO!!! Thomas får mine varmeste anbefalinger for et fantastisk udført arbejde med fremstilling af logo. Her får du en seriøs og professionel håndværker, der ikke gir op før kunden er tilfreds. TAK!"

  Anette NielsenEFT Kompagniet

  Thomas har været yderst samarbejdsvilling, overholdt alle aftaler og gjorde sit bedste for at hjælpe, også selvom jeg satte ham på hårdt arbejde ;-) Thomas får mine bedste anbefalinger.

  Andreas Dalbøge

  Vi har haft arbejdet med Thomas i forbindelse med optimering af hjemmeside design, og endte ud med et meget tilfredsstillende resultat. Thomas var særdeles hurtig til at svare tilbage på vores spørgsmål og kommentarer til det løbende arbejde, hvilket vi har sat meget pris på! Det hjalp til en hurtig og effektiv behandling af vores opgave.

  Uffe RasmussenDansk Ornitologisk Forening

  Kundevenlig, lydhør, løsende og veludførende til at lave fotokonkurrencen http://aaretsfuglefoto.dk/ Brugerne af siden er glade og kan gøre det, vi har bestilt, de skal kunne. Det er vel den bedste ros. En god oplevelse. Uffe, DOF.

  Bjarke TornagerMy Curio

  Thomas gjorde et fortrinligt stykke arbejde, lige fra hjælp med idé udvikling, til design af selve vores virksomhedspræsentation. Alle deadlines blev overholdt, og oftest blev milepælene nået hurtigere end aftalt. Slutproduktet blev af yderst høj kvalitet, hvilket sidenhen er blevet bekræftet af forskellige samarbejdspartnere.

  Kontakt os

  Lad den uforpligtende dialog begynde...
  Dam Studio ApS
  Gammel Køge Landevej 55, 4.etage
  2500 Valby
  thomas@damstudio.dk
  CVR:  41120940

  Ring på 42 42 22 90

  eller udfyld kontaktformularen

   staralign-leftphonephone-squarehomeenvelopeusersphone-handset linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram