Over 200 tilfredse kunder
5 stjerner på Trustpilot og Facebook
Blog
Om Dam Studio

Brand din virksomhed med videoer

Af: 
Thomas Dam

Hvordan får du det optimale ud af din online markedsføring og brander din virksomhed bedst muligt? Der er mange holdninger og svar til det spørgsmål, og brug af videoer er med god grund en af dem. Det bliver mere og mere udbredt at bruge film til online branding, og det gælder for alle brancher og virksomheder, store som små. Det kan godt betale sig at give sig i kast med videoproduktionen, da der er så mange fordele, at det er svært at ignorere dem

Show it, don’t tell it

Du har muligvis hørt denne vending før, men den spiller også en væsentlig rolle, når du vil brande din virksomhed og samtidig skabe tillid og opnå troværdighed. Ved at bruge levende billeder, kan du få dit budskab meget mere effektfuldt igennem til din modtager, end hvis du præsenterer dem for en lang tekst. Når vi ser en video bliver vores sanser aktiveret på en helt anden måde, der samtidig får os til at huske indholdet bedre. Når du bruger videoer til at brande din virksomhed, kan du i langt højere grad være i kontrol over, hvordan dit budskab bliver opfattet, da du kan præsentere og formidle det på en klar måde med fokus på din målgruppe.

Når du inkluderer videoer på dit website, skaber du samtidig en mere dynamisk og interaktiv platform. Det er en ideel måde at sætte ansigt på din virksomhed samt brande dig selv som ekspert på det område, du arbejder med. Du kan blandt andet bruge video til at lave en kort præsentation af virksomheden, dens medarbejdere og dens kerneværdier. Det er også oplagt at anvende videoer til at forklare om de produkter, din virksomhed sælger, hvor du indirekte kan være med til at inspirere dem til at køb. Hermed øger du ikke kun din målgruppes forståelse for produktet, men det styrker også dit brand.

Du kan også bruge videoer til at gøre dine modtagere klogere på forskellige emner og tendenser, din virksomhed beskæftiger sig med. Ved at se dine videoer, giver du dermed modtagerne eksklusiv og brugbar viden og indhold med kvalitet.

Få flere besøgende med dine videoer

Du kan søgeoptimere og styrke dit website en del, hvis du har videoindhold på siden. Her kan du især benytte dig af en af de største søgemaskiner, YouTube, der kan få en god indflydelse på dit website. Ved at uploade din video til YouTube først og herefter indlejre den på dit website, skaber du indgående links, hvilket får en god placering i søgefeltet. Derudover kan du selv booste dine videoers SEO ved at overveje titlen nøje og bruge bestemte og målrettede søgeord i din beskrivelse af videoen. Videoer kan dermed spille en vigtig rolle, hvis du ønsker at øge dit besøgstal.

Når du skal øge kendskabet til dit brand, kan du udnytte de mange fordele, der er ved de sociale medier. Du kan engagere din målgruppe til at dele dit indhold, og dermed kan du nå ud til en langt større skare. For at det skal lykkes, er videoindhold igen essentielt. Det er blevet bevist, at video typisk er meget delevenligt indhold, der fanger folks opmærksomhed langt bedre end tekst. Statistisk set bliver en video delt 15 gange så ofte som tekst. Det kan derfor være en god investering for din virksomhed at komme i gang med videoproduktionen, så dit brand bliver delt og bliver husket af flere.

Vil du være med til at inspirere andre?

Du kan frit linke og dele artiklen på de sociale medier eller på din egen hjemmeside, så andre kan læse med og få en idé om, hvorfor man bør brande sin virksomhed med videoer.

Udtalelser fra vores kunder

Dam Studio er et dedikeret reklamebureau hvis største succesparameter er, at din virksomhed vækster. Dette anderkender vores kunder.
Thor AndersenCafe Livingstone

Det har været en fornøjelse at arbejde med thomas.. opgaven var forstået med det samme og jeg må sige at gennem de sidste 12 år hvor jeg har arbejdet sammen med større og mindre reklame bureauer så har thomas haft den bedste og hurtigste svar tid.. han holder 100% de deadlines han giver.
tusind tak for samarbejdet er sikker på vores veje krydses igen

Uffe RasmussenDansk Ornitologisk Forening

Kundevenlig, lydhør, løsende og veludførende til at lave fotokonkurrencen http://aaretsfuglefoto.dk/ Brugerne af siden er glade og kan gøre det, vi har bestilt, de skal kunne. Det er vel den bedste ros. En god oplevelse. Uffe, DOF.

Bjarke TornagerMy Curio

Thomas gjorde et fortrinligt stykke arbejde, lige fra hjælp med idé udvikling, til design af selve vores virksomhedspræsentation. Alle deadlines blev overholdt, og oftest blev milepælene nået hurtigere end aftalt. Slutproduktet blev af yderst høj kvalitet, hvilket sidenhen er blevet bekræftet af forskellige samarbejdspartnere.

Ronni LarsenLocal Alex

Yderst kompetent arbejde og kan kun anbefales herfra.

Anja RavnRavnDeLuxe

BINGO!!! Thomas får mine varmeste anbefalinger for et fantastisk udført arbejde med fremstilling af logo. Her får du en seriøs og professionel håndværker, der ikke gir op før kunden er tilfreds. TAK!"

Peter WichWich Massage

Jeg kan klart anbefale Thomas. Opgaven blev løst professionelt og fulgt helt til dørs.

Anette NielsenEFT Kompagniet

Thomas har været yderst samarbejdsvilling, overholdt alle aftaler og gjorde sit bedste for at hjælpe, også selvom jeg satte ham på hårdt arbejde ;-) Thomas får mine bedste anbefalinger.

Andreas Dalbøge

Vi har haft arbejdet med Thomas i forbindelse med optimering af hjemmeside design, og endte ud med et meget tilfredsstillende resultat. Thomas var særdeles hurtig til at svare tilbage på vores spørgsmål og kommentarer til det løbende arbejde, hvilket vi har sat meget pris på! Det hjalp til en hurtig og effektiv behandling af vores opgave.

Kontakt os

Lad den uforpligtende dialog begynde...
Dam Studio ApS
Gammel Køge Landevej 55, 4.etage
2500 Valby
thomas@damstudio.dk
CVR:  41120940

Ring på 42 42 22 90

eller udfyld kontaktformularen

    staralign-leftphonehomeenvelopeusersphone-handset linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram