Over 200 tilfredse kunder
5 stjerner på Trustpilot og Facebook

Et arkitekttegnet hus behøver ikke være dyrt

Hos Dam Studio ønsker vi at gøre dine drømme til virkelighed, uden at det skal koste en bondegård. Vi sætter en ære I at benytte prisvenlige kvalitets materialer, og smukke detaljer.

Med et skitseprojekt i hånden får du et fantastisk overblik over dit byggeri. Vi gengiver dine drømme med avancerede 3D programmer, så du selv kan gå rundt i huset inden byggeriet sættes igang.

Hvad indeholder et skitseforslag?

Et skitseforslag hos os indeholder typisk:

 • 3D visualisering hvor vi gengiver materialer og farver
 • Plantegninger
 • Snittegning
 • Landskabsplan, der viser byggeriets placering på grunden

Alt i alt er det vigtigt, at du med et skitseprojekt i hånden får et godt overblik over byggeriet. Du kan ofte med et skitseprojekt i hånden få en forhåndsgodkendelse fra kommunen.

Plantegning:

En plantegning viser hver etage i et byggeri. Den viser etagens rum og dets størrelse (kvadratmeter), samt døre og vinduer. Derudover bør den vise vigtigt inventar såsom toilet og bad, senge, køkkenborde, garderobe, og andre essentielle dele for det enkelte byggeri.
En veldisponeret plantegning er fundamentet for et godt byggeri. Vi løser plantegninger i samarbejde med kunden, og finder på den måde frem til de mest holdbare løsninger.

Snittegning:

En snittegning bør som minimum vise etagers højde, for at danne sig et overblik over rumligheden. Snittegninger laves på udvalgte steder, hvor der er et ekstra behov for at synliggøre niveauskift, højder, eller arkitektoniske herligheder som ikke kan ses i plantegningen.

Facadetegning:

Situationsplan:

3D visualisering:

Bestil en uforpligtende snak

  Udtalelser fra vores kunder

  Dam Studio er et dedikeret design bureau. Dette anderkender vores kunder.
  Anette NielsenEFT Kompagniet

  Thomas har været yderst samarbejdsvilling, overholdt alle aftaler og gjorde sit bedste for at hjælpe, også selvom jeg satte ham på hårdt arbejde ;-) Thomas får mine bedste anbefalinger.

  Ronni LarsenLocal Alex

  Yderst kompetent arbejde og kan kun anbefales herfra.

  Anja RavnRavnDeLuxe

  BINGO!!! Thomas får mine varmeste anbefalinger for et fantastisk udført arbejde med fremstilling af logo. Her får du en seriøs og professionel håndværker, der ikke gir op før kunden er tilfreds. TAK!"

  Uffe RasmussenDansk Ornitologisk Forening

  Kundevenlig, lydhør, løsende og veludførende til at lave fotokonkurrencen http://aaretsfuglefoto.dk/ Brugerne af siden er glade og kan gøre det, vi har bestilt, de skal kunne. Det er vel den bedste ros. En god oplevelse. Uffe, DOF.

  Thor AndersenCafe Livingstone

  Det har været en fornøjelse at arbejde med thomas.. opgaven var forstået med det samme og jeg må sige at gennem de sidste 12 år hvor jeg har arbejdet sammen med større og mindre reklame bureauer så har thomas haft den bedste og hurtigste svar tid.. han holder 100% de deadlines han giver.
  tusind tak for samarbejdet er sikker på vores veje krydses igen

  Bjarke TornagerMy Curio

  Thomas gjorde et fortrinligt stykke arbejde, lige fra hjælp med idé udvikling, til design af selve vores virksomhedspræsentation. Alle deadlines blev overholdt, og oftest blev milepælene nået hurtigere end aftalt. Slutproduktet blev af yderst høj kvalitet, hvilket sidenhen er blevet bekræftet af forskellige samarbejdspartnere.

  Andreas Dalbøge

  Vi har haft arbejdet med Thomas i forbindelse med optimering af hjemmeside design, og endte ud med et meget tilfredsstillende resultat. Thomas var særdeles hurtig til at svare tilbage på vores spørgsmål og kommentarer til det løbende arbejde, hvilket vi har sat meget pris på! Det hjalp til en hurtig og effektiv behandling af vores opgave.

  Peter WichWich Massage

  Jeg kan klart anbefale Thomas. Opgaven blev løst professionelt og fulgt helt til dørs.

  Kontakt os

  Lad den uforpligtende dialog begynde...
  Dam Studio ApS
  Gammel Køge Landevej 55, 4.etage
  2500 Valby
  thomas@damstudio.dk
  CVR:  41120940

  Ring på 42 42 22 90

  eller udfyld kontaktformularen

   starphone-squarehomeenvelopeusersphone-handset linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram