Over 200 tilfredse kunder
5 stjerner på Trustpilot og Facebook

3D visualisering og modellering

Vi gengiver byggeriet med avanceret 3D tegning og visualisering, så du får den bedst mulige fornemmelse af dit kommende projekt inden det går igang. det kan f.eks være en digital model af et produkt, eller en visualisering af en idé du har til en ny udestue - uanset hvad det er, kan vi hjælpe.

Alle detaljerings grader er mulige

Vi kan hjælpe med 3d visualisering og modellering i alle skalaer. Har du f.eks en idé til et nyt produkt der mangler at blive modelleret før fremstilling af en prototype, eller har brug for at se din nye udestue inden den bygges - ja kan vi hjælpe.

Vi er uddannede arkitekter og 3d modellering og tegning er derfor en naturlig del af vores kompetencefelt.

Hvis projektet derimod er I en af de senere faser, kan vi lave fotorealistiske visualiseringer, der viser alle materialer, farver og overflader.

 

3D visualisering af prototyper

Vi kan hjælpe med at modellere og visualisere prototyper af en hvilken som helst slags. Det kan være du har behov for et billede du kan tage med til en leverandør, iden den fysiske prototype produceres.

  Udtalelser fra vores kunder

  Dam Studio er et dedikeret design bureau. Dette anderkender vores kunder.
  Anette NielsenEFT Kompagniet

  Thomas har været yderst samarbejdsvilling, overholdt alle aftaler og gjorde sit bedste for at hjælpe, også selvom jeg satte ham på hårdt arbejde ;-) Thomas får mine bedste anbefalinger.

  Ronni LarsenLocal Alex

  Yderst kompetent arbejde og kan kun anbefales herfra.

  Bjarke TornagerMy Curio

  Thomas gjorde et fortrinligt stykke arbejde, lige fra hjælp med idé udvikling, til design af selve vores virksomhedspræsentation. Alle deadlines blev overholdt, og oftest blev milepælene nået hurtigere end aftalt. Slutproduktet blev af yderst høj kvalitet, hvilket sidenhen er blevet bekræftet af forskellige samarbejdspartnere.

  Peter WichWich Massage

  Jeg kan klart anbefale Thomas. Opgaven blev løst professionelt og fulgt helt til dørs.

  Andreas Dalbøge

  Vi har haft arbejdet med Thomas i forbindelse med optimering af hjemmeside design, og endte ud med et meget tilfredsstillende resultat. Thomas var særdeles hurtig til at svare tilbage på vores spørgsmål og kommentarer til det løbende arbejde, hvilket vi har sat meget pris på! Det hjalp til en hurtig og effektiv behandling af vores opgave.

  Uffe RasmussenDansk Ornitologisk Forening

  Kundevenlig, lydhør, løsende og veludførende til at lave fotokonkurrencen http://aaretsfuglefoto.dk/ Brugerne af siden er glade og kan gøre det, vi har bestilt, de skal kunne. Det er vel den bedste ros. En god oplevelse. Uffe, DOF.

  Anja RavnRavnDeLuxe

  BINGO!!! Thomas får mine varmeste anbefalinger for et fantastisk udført arbejde med fremstilling af logo. Her får du en seriøs og professionel håndværker, der ikke gir op før kunden er tilfreds. TAK!"

  Thor AndersenCafe Livingstone

  Det har været en fornøjelse at arbejde med thomas.. opgaven var forstået med det samme og jeg må sige at gennem de sidste 12 år hvor jeg har arbejdet sammen med større og mindre reklame bureauer så har thomas haft den bedste og hurtigste svar tid.. han holder 100% de deadlines han giver.
  tusind tak for samarbejdet er sikker på vores veje krydses igen

  Kontakt os

  Lad den uforpligtende dialog begynde...
  Dam Studio ApS
  Gammel Køge Landevej 55, 4.etage
  2500 Valby
  thomas@damstudio.dk
  CVR:  41120940

  Ring på 42 42 22 90

  eller udfyld kontaktformularen

   starphone-squarehomeenvelopeusersphone-handset linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram