Over 200 tilfredse kunder
5 stjerner på Trustpilot og Facebook

3D modellering

Vi kan hjælpe med 3d modellering og visualisering i alle skalaer. Har du f.eks en idé til et nyt produkt der mangler at blive modelleret før fremstilling af en prototype, eller har brug for at se din nye udestue inden den bygges - ja kan vi hjælpe.

Vi er uddannede arkitekter og 3d modellering og tegning er derfor en naturlig del af vores kompetencefelt.

Alle detaljerings grader er mulige

Vi laver 3d visualisering og tegning i alle detaljerings grader og prisniveauer. Hvis projektet er på et tidligt stadie kan det være en god idé, blot at få et grov fornemmelse af geometrien uden farver og materialer.

Hvis projektet derimod er I en af de senere faser, kan vi lave fotorealistiske visualiseringer, der viser alle materialer, farver og overflader.

 

  Udtalelser fra vores kunder

  Dam Studio er et dedikeret design bureau. Dette anderkender vores kunder.
  Andreas Dalbøge

  Vi har haft arbejdet med Thomas i forbindelse med optimering af hjemmeside design, og endte ud med et meget tilfredsstillende resultat. Thomas var særdeles hurtig til at svare tilbage på vores spørgsmål og kommentarer til det løbende arbejde, hvilket vi har sat meget pris på! Det hjalp til en hurtig og effektiv behandling af vores opgave.

  Thor AndersenCafe Livingstone

  Det har været en fornøjelse at arbejde med thomas.. opgaven var forstået med det samme og jeg må sige at gennem de sidste 12 år hvor jeg har arbejdet sammen med større og mindre reklame bureauer så har thomas haft den bedste og hurtigste svar tid.. han holder 100% de deadlines han giver.
  tusind tak for samarbejdet er sikker på vores veje krydses igen

  Ronni LarsenLocal Alex

  Yderst kompetent arbejde og kan kun anbefales herfra.

  Bjarke TornagerMy Curio

  Thomas gjorde et fortrinligt stykke arbejde, lige fra hjælp med idé udvikling, til design af selve vores virksomhedspræsentation. Alle deadlines blev overholdt, og oftest blev milepælene nået hurtigere end aftalt. Slutproduktet blev af yderst høj kvalitet, hvilket sidenhen er blevet bekræftet af forskellige samarbejdspartnere.

  Peter WichWich Massage

  Jeg kan klart anbefale Thomas. Opgaven blev løst professionelt og fulgt helt til dørs.

  Uffe RasmussenDansk Ornitologisk Forening

  Kundevenlig, lydhør, løsende og veludførende til at lave fotokonkurrencen http://aaretsfuglefoto.dk/ Brugerne af siden er glade og kan gøre det, vi har bestilt, de skal kunne. Det er vel den bedste ros. En god oplevelse. Uffe, DOF.

  Anja RavnRavnDeLuxe

  BINGO!!! Thomas får mine varmeste anbefalinger for et fantastisk udført arbejde med fremstilling af logo. Her får du en seriøs og professionel håndværker, der ikke gir op før kunden er tilfreds. TAK!"

  Anette NielsenEFT Kompagniet

  Thomas har været yderst samarbejdsvilling, overholdt alle aftaler og gjorde sit bedste for at hjælpe, også selvom jeg satte ham på hårdt arbejde ;-) Thomas får mine bedste anbefalinger.

  Kontakt os

  Lad den uforpligtende dialog begynde...
  Dam Studio ApS
  Gammel Køge Landevej 55, 4.etage
  2500 Valby
  thomas@damstudio.dk
  CVR:  41120940

  Ring på 42 42 22 90

  eller udfyld kontaktformularen

   starphone-squarehomeenvelopeusersphone-handset linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram